O AUTORU:
Izložba nagrađrnih fotografija članova kluba i dodjela godišnje nagrade.

 

Za izuzetan doprinos umjetničkoj fotografiji u Hrvatskoj i afirmaciji Cro Art Photo Club-a godišnju nagradu Cro Art Photo Club-a dobio je Josip Klarica.

Na godišnjoj skupnoj izložbi Cro Art Photo Club-a “Najfotografija 2011.” za fotografiju “Solana Pag II”, prvu nagradu dobio je Ratko Mavar. Drugu nagradu, za fotografiju "Ronioci" Nenad Reberšak, a treću nagradu za fotografiju "Kroz vrijeme" Jerolim Vulić.

Za izuzetan umjetnički izričaj dodjeljena je posebna pohvala Ivi Pervanu, a Petru Dapcu za umjetnički eksperiment.

POSEBNE NAGRADE

ANDREI  SOLAR koja je  uz izlaganje na brojnim salonima  i natječajima uložila vrijeme i trud u svaki broj  našeg web-časopisa,  Photo Flasha te nas informirala  i poticala na rad i druženje.

BRANKI HLEVNJAK  I  EDDI DUBRAVEC, našim povjesničarkama umjetnosti  koje su tu
sa nama, uvijek  spremne na  nesebičnu pomoć i savjete.

LUKI MAROTTIJU,  našem predsjedniku koji je u svibnju promovirao svoju knjigu „ Mala mjesta srca mog“

RADIŠI  MLADENOVIĆU, doajenu hrvatske fotografije,  čije fotografije, energija za rad  i entuzijazam nas i danas zadivljuju.

VIŠNJI I MARIJANU ANIĆ, suprižnicima koji  kroz  dugogodišnju fascinaciju snimanja mora , njegove površine i dna stvaraju preljepe akvarele čiju ljepotu su  ove godine pokazali i  povodom Svjetskog dana voda na izložbi samostalnoj izložbi   u Hrvatskim vodama.  Brojnim osvrtima  u časopisima te predstavljanjem njihovog rada na web- portalima  promovirali su ljepotu našeg mora  i  naš  klub na najljepši način.

ROMEO IBRIŠEVIĆ,  profesionalni fotograf, naš počasni član, koji je svojim  fotografijama do sada,  nebrojeno puta pokazao ljepote hrvatskih pejsaža  a od  nedavno  svojim radom na projektima „ Očistimo Hrvatsku „  - promovirao  fotografiju  na jedan sasvim drugačiji i uzvišeniji način.“.  To su rječi njegovog kolege Dražena Pajtlara  a njegovo ushičenje Romeovim radom djelimo i mi članovi kluba  te vjerujemo svi ekološki osviješteni stanovnici naše zemlje.


OTVORENJE IZLOŽBE